Stoelyoga voor ALLE niveau's en leeftijden

STOELYOGA


Stoelyoga is in principe geschikt voor iedereen die veel zit en weinig beweegt. Dit geldt voor grote groepen senioren, fysiek beperkten en mensen met veel zittend werk achter bureau en computer. Voor die laatste groep gaat u naar bedrijfsyoga


In Groningen Grunobuurt geven wij Stoelyoga in het Wijkcentrum. Hier kan iedereen terecht die op zoek is naar Stoelyoga. Voor rechtstreeks contact voor info en/of aanmelding ga naar:

https://buurtcentrumstadspark.nl/

of contact ons


Daarnaast bieden we onze Stoelyoga ook aan op locatie bij bijv Zorginstellingen. We hebben namelijk gemerkt dat ouderen en fysiek beperkten niet altijd in staat zijn reguliere bewegings-/sportlessen te volgen ook al zouden ze dat wel graag willen. Onontkoombaar gevolg is dat de fysieke en mentale conditie/weerbaarheid achteruit hollen. Men zit niet lekker in het vel en heeft last van sombere en/of malende gedachten.


Stoelyoga is vaak nog heel lang goed te doen. Mensen kunnen zittend lekker bewegen en worden er merkbaar blijer door. Het is ook leuk om wekelijks de eigen groep weer te zien. Al met al wordt Stoelyoga de laatste jaren steeds populairder, ook door de geweldige gezondheidswinst en de vooruitgang in mentaal welbevinden.

 

De lessen zijn gevarieerd en geven vaak een levendige en enthousiaste sfeer. Mensen zijn zichtbaar blij dat bewegen weer toegankelijk is met behulp van stoelyoga.

 

Het is de moeite waard eens uit te proberen. We horen altijd hele leuke en enthousiaste reacties. En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is het beslist niet heel gemakkelijk. Deelnemers voelen echt wel dat ze bewogen hebben. Als het mogelijk is doen we ook oefeningen staand achter en naast de stoel.

 

Wij geven de lessen op locatie bij zorginstellingen en komen ook graag bij uw instelling langs. Maak hieronder een telefonische of persoonlijke afspraak. Ook voor verdere vragen.