Bodybalance van LesMills

Een Body & Mind workout met

TaiChi, Pilates en Yoga

Hedy is gecertificeerd instructeur Bodybalance, Les Mills.


Sportscholen of andere aanbieders van Les Mills Bodybalance, die bv  vanwege vakantie of ziekte op zoek zijn naar (tijdelijke) vervanging voor de lessen, kunnen contact opnemen voor overleg over de uren en  kosten. 

 

Les Mills is een Australische organisatie die wereldwijd lessen verspreid volgens hun zelf ontwikkelde systeem van bewegen op muziek. De Bodybalancelessen duren een uur, maar minder kan in overleg ook. Het minimum is 40 minuten.


Een volledige les bestaat uit 13 tracks van moderne muziek met beweging. Alle delen van het lichaam komen in het uur langs. Elke drie maanden start er een nieuwe release met nieuwe muziek en nieuwe bewegingen. De opbouw van de les is telkens hetzelfde: Tai Chi Warming Up, Zonnegroetvariatie, Kracht, Balans, Heupopeners, Core Buik, Core Rug, Twist, Forward Bends/Hamstrings, Meditation/Relaxation.


Doordat een release drie maanden gegeven wordt, leren deelnemers de bewegingen goed kennen. De ervaring leert dat de lessen zeer gewaardeerd worden met name ook door de flowachtige opzet en de vele opties die gegeven worden. Daardoor is de les ook voor brede groepen toegankelijk.


Wil je jouw lessen bij afwezigheid van de reguliere instructeur voortzetten, neem dan contact op over de mogelijkheden!