Hedy Kunst


Oprichter, Yogadocent, workshoptrainer, coach

Hedy heeft haar 1e yogales gevolgd op haar 15e en is inmiddels gekwalificeerd, erkend en ervaren yogadocent. Ze heeft haar eigen stijl ontdekt: 'ik geef moderne yoga vanuit een klassieke basis en wil mensen graag laten ervaren wat yoga voor je kan doen. Niveau en leeftijd maken daarbij niet uit. Vanuit mijn achtergrond als trainer en coach help ik mensen graag verder met bewustwording en persoonlijke groei. Plezier in yoga is voor mij een belangrijke drijfveer en dit deel ik graag met zoveel mogelijk anderen. Yoga kan een instrument zijn voor je levenslange persoonlijke, fysieke en geestelijke onderhoud. Dat ervaar ik zelf en laat ik ook graag anderen ervaren'.

Peter Kunst


Mede-eigenaar, adviseur, workshoptrainer, coach voor denieuweYOGA

Peter is tijdens zijn pensioen nog actief werkend en is gecertificeerd coach (NOBCO), trainer (MEC) en verandermanager. Hij is tevens geschoold in NLP. 'Als adviseur heb ik me vooral de laatste jaren verdiept in het vak van trainer/coach. Nu ligt mijn foccus vooral op intuitieve ontwikkeling, spiritualiteit en meditatie. Voor denieuweYOGA ben ik Algemeen Adviseur. Voor deelnemers kom ik in beeld bij workshops, trainingen of individuele coaching. Onderwerpen die in mijn coaching aan de orde kunnen komen: persoonlijke ontwikkeling, meer effectiviteit, minder stress, plezier in je leven, maken van keuzes, zingeving, spiritualiteit, coaching on the job enz. Voor een gezonde balans ga ik graag (zee)zeilen, op trekkings bijv in Nepal, Marokko, etc, yoga, natuurreizen bijv naar Afrika waar ik als vrijwilliger werk op projecten die zich inspannen  om 'wildlife' in stand te houden'. 

Bas van Vliet


Adviseur fysio voor denieuweYOGA

Bas is onmisbaar voor ons. Hij adviseert denieuweYOGA vanuit zijn achtergrond als fysiotherapeut. Bas is deels opgeleid in  Australië en heeft in Nederland een Master degree fysiotherapie behaald. Hij heeft ervaring met verschillende doelgroepen waaronder fysiotherapie voor sporters. Ook yoga heeft voor hem een belangrijke toegevoegde waarde omdat hij merkt dat dit voor zijn cliënten ook werkt. Hij heeft in Sydney Pilates gegeven en in 2014 een applicatie gehaald in Dryneedling Myofasciale Triggerpoints. Dit past hij toe bij spiergerelateerde klachten. Verder heeft hij veel inzicht in rugklachten en meegewerkt aan een speciale rugtraining voor lage rugklachten. Voor denieuweYOGA treedt hij vooral achter de schermen op als adviseur.