denieuweYOGA

Training en Coaching

Hedy is in 2015/16 via Schouten & Nellissen en ICM opgeleid tot respectievelijk trainer en coach. Zij heeft jarenlange ervaring in Bedrijfstrainingen/-coaching bij grote en middelgrote bedrijven in werkgerelateerde onderwerpen zoals: organisatieverandering, teambuilding/-begeleiding, loopbaanontwikkeling, communicatie, solliciteren, persoonlijke ontwikkeling, etc.


Daarna heeft zij op basis van haar kennis en ervaring een traject ontwikkeld voor Persoonlijke Ontwikkeling zowel voor individuen als voor groepen. 


Daarnaast is zij de laatste jaren ook steeds meer geïnteresseerd geraakt in Leefstijl: 'Het is soms zorgelijk te zien dat mensen veel moeite hebben met een gezonde levensstijl en hoe die te combineren is met een fijn en prettig leven.


Onder meer door hectisch werk, vaak met de zorg voor het gezin en/of zorgen om de toekomst, komt dit ook steeds meer onder druk te staan. Ik wil mensen graag bijstaan in het ontwikkelen van een goed en gezond leven waarin ook ruimte is voor ontspanning in lichaam en kalmte in het denken.


Recentelijk heeft Hedy een opleiding gevolgd tot Leefstijlcoach. Zij heeft een programma ontwikkeld waarmee je in een individueel coachingstraject zicht en grip gaat krijgen op je levensstijl. Dit programma is in de loop van de komende tijd beschikbaar voor deelname. Lees meer over het traject Persoonlijke Ontwikkeling en/of Leefstijlverandering. De nu beschikbare info wordt in de komende tijd verder uitgebreid. Voor vragen etc neem contact op.denieuweYOGA

Persoonlijke Ontwikkeling
Persoonlijke Coaching


Persoonlijke Ontwikkeling is een traject waarin je zicht gaat krijgen op je innerlijke mogelijkheden en belemmeringen. Je maakt jezelf sterker en krijgt meer focus op zaken die er voor jou toe doen. Je  creëert een gevoel van zinvolheid. Vaak ontstaat door het doorlopen van het programma een diep gevoel van tevredenheid, een belangrijke basis waarop het leven met veel meer plezier en succes kan worden geleefd.   


Heb je vragen of wil je je aanmelden voor coaching neem dan (vrijblijvend) contact op.Leefstijlverandering
denieuweYOGA

Leefstijlcoaching


Leefstijl is de laatste jaren steeds meer in de belangstelling komen te staan. Veel klachten die mensen ervaren blijken volgens onderzoek voort te komen uit de manier van leven. Belangrijke leefstijlissues zijn: voeding, bewegen, stress, slaap, etc.


Vaak worden mensen zich bewust van hun levensstijl als ze klachten  ervaren. Overgewicht bijv kan leiden tot veel ongemak, klachten en aandoeningen. Voor gebrek aan beweging geldt hetzelfde. Niet voor niets wordt tegenwoordig gezegd: 'Zitten is het nieuwe roken'.


Er is heel veel bekend over de gevolgen van leefstijl op de fysieke gezondheid en op het algehele gevoel van welbevinden. Toch is het vaak lastig voor mensen om hun eefpatronen te veranderen. Met andere woorden: weten is niet persé ook kunnen.


Het programma wat Hedy momenteel ontwikkeld voor leefstijlcoaching gaat je hierin helpen.


Meer inhoudelijke info volgt binnenkort op deze pagina. Mocht je met vragen zitten neem contact op.