Bedrijfsyoga op yogamat of

 bureaustoel


Hou medewerkers fit en blij

Bewegen op het werk

Nederlanders zitten veel te veel en bewegen te weinig. Dat heeft consequenties voor de gezondheid. Spierverslapping, gewichtstoename,  achteruitgang van cognitieve vermogens, is nog maar een kleine greep uit alle gevolgen. Onderzoek toont aan dat beweging helpt om helder te denken. En dat kun je wel gebruiken op je werk!


Yoga op de werkplek

Yoga op de werkplek is verrassend eenvoudig in te richten. Je hebt er weinig ruimte voor nodig en je kunt aan kleine groepjes denken. Eenvoudige, doch effectieve rek- ontspannings-, balans- en ook vitaliserende krachtoefeningen, kun je gewoon in normale kleding doen. 


Stoelyoga achter het bureau

Ook kun je denken aan oefeningen op en achter de stoel. De medewerker leert om van tijd tot tijd even letterlijk afstand te nemen van bureau en computer en ter plekke een serie oefeningen te doen. Het helpt aantoonbaar tegen de welbekende 'physical and mental dips', die gedurende de dag kunnen optreden. 


Yoga on the job of Stoelyoga on the job

Wij bieden een training '(Stoel)Ýoga on the job' van minimaal drie en maximaal tien bijeenkomsten van elk een half uur. Daarna kan de medewerker de geleerde beweegroutines zelfstandig toepassen tijdens het werk. Hiervoor worden mooie handouts uitgereikt waarop de routines staan gevisualiseerd en toegelicht. U kunt als opdrachtgever kiezen uit minimaal drie en maximaal tien routines van elk 30 minuten. Neem contact met ons op voor verdere uitwisseling van wensen en mogelijkheden waarna een offerte gestuurd kan worden.