Erkende yogaschool voor beginners, gevorderden en alle leeftijden                      

Hedy Kunst
Oprichter, eigenaar, yogadocent, workshoptrainer, coach

Hedy heeft haar 1e yogales gevolgd op haar 15e en is 35 jaar later gekwalificeerd, erkend en ervaren yogadocent. Ze heeft haar eigen stijl ontdekt: 'ik geef moderne yoga vanuit een klassieke basis en wil mensen graag laten ervaren wat yoga voor je kan doen. Niveau en leeftijd maken daarbij niet uit. Vanuit mijn achtergrond als trainer en coach help ik menen graag verder met bewustwording en persoonlijke groei. Plezier in yoga is voor mij een belangrijke drijfveer en dit deel ik graag met zoveel mogelijk anderen. Yoga kan een instrument zijn voor je levenslange persoonlijke, fysieke en geestelijke onderhoud. Dat ervaar ik zelf en laat ik ook graag anderen ontdekken'.Peter Kunst
Mede-eigenaar, adviseur, workshoptrainer, coach voor denieuweYOGA

Peter werkt als beleidsadviseur en is gecertificeerd coach (NOBCO), trainer (MEC) en verandermanager. Hij is tevens geschoold in NLP. 'Als adviseur heb ik me vooral de laatste jaren verdiept in het vak van trainer/coach. Nu ligt mijn foccus vooral op intuitieve ontwikkeling, spiritualiteit en meditatie. Voor denieuweYOGA treed ik op de achtergrond op als Algemeen Adviseur. Voor deelnemers kom ik in beeld bij workshops, trainingen of individuele coaching. Onderwerpen die in mijn coaching aan de orde kunnen komen: persoonlijke ontwikkeling, meer effectiviteit, minder stress, plezier in je leven, maken van keuzes, zingeving, spiritualiteit, coaching on the job enz. Voor een gezonde balans doe ik graag aan zeezeilen, wandelen, yoga (natuur)reizen'. 

Bas van Vliet
Adviseur fysio voor denieuweYOGA

Bas is onmisbaar voor ons. Hij adviseert denieuweYOGA vanuit zijn achtergrond als fysiotherapeut. Bas is opgeleid in Nederland en Australie. Hij heeft ervaring met verschillende doelgroepen en speciaal met fysiotherapie voor sporters. Ook yoga heeft voor hem een belangrijke toegevoegde waarde omdat hij merkt dat dit voor zijn clienten ook werkt. Hij heeft in Sydney pilates gegeven en in 2014 een applicatie gehaald in Dryneedling Myofasciale Triggerpoints. Dit past hij toe bij spiergerelateerde klachten. Verder heeft hij veel inzicht in rugklachten en meegewerkt aan een speciale rugtraining voor lage rugklachten. Voor denieuweYOGA treedt hij vooral op achter de schermen als adviseur. 
Angela Gotlieb
Invaldocent voor denieuweYOGA

We zijn heel blij met Angela. Zij valt zo nu en dan in bij denieuweYOGA. Angela heeft in 2007 de Raya Yogadocenten- opleiding gevolgd. Daarna de Arhanta Yoga Ashram Nederland en Multistyle Teacher-training bij Trimarti Yoga Ashram in India. Angela heeft een eigen yogaschool in Haren, Yogahart Haren. Wij voelen vooral ook haar warme persoonlijkheid en haar talent om yoga te laten beleven. 


 

 

 

Opbellen
E-mail